Quick Hayat Sigorta, SEDDK'dan Faaliyet Ruhsatını Aldı!

Hayat sigorta sektörüne hızlı bir giriş yapan Quick Hayat Sigorta, 5 Temmuz 2023 itibariyle hayat sigortacılığı alanında hizmet vermek üzere Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (SEDDK) faaliyet ruhsatını almış bulunuyor.

Quick Hayat Sigorta, SEDDK'dan Faaliyet Ruhsatını Aldı!
07 Temmuz 2024 - 18:40

Hayat sigorta sektörüne hızlı bir giriş yapan Quick Hayat Sigorta, 5 Temmuz 2023 itibariyle hayat sigortacılığı alanında hizmet vermek üzere Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (SEDDK) faaliyet ruhsatını almış bulunuyor.

Şirket, sigortacılık mevzuatının tüm gereksinimlerini karşılayarak Hayat (irat ödemesi hariç), Evlilik/Doğum Sigortası, Yatırım Fonlu Sigortalar, Sermaye İtfa Sigortası, Fonların Yönetim İşlemi ve Kaza Sigortası branşlarında faaliyet göstermek için gerekli ruhsatı elde etti.
Maher Holding çatısı altında, yüzde 70 Quick Sigorta ve yüzde 30 Corpus Sigorta ortaklığı ile kurulan Quick Hayat Sigorta, 250 milyon TL ödenmiş sermayesiyle sigorta sektörünün güçlü yeni oyuncusu olarak dikkat çekiyor.
Quick Hayat Sigorta, hayat sigortası ürünleriyle bireylerin, ailelerin ve kurumların finansal güvenliğini sağlamaya yönelik kapsamlı çözümler sunmayı amaçlıyor. “Hoş geldin Hayat” mottosuyla yolculuğuna başlayan şirket, bireysel ve grup hayat sigortalarının yanı sıra krediye bağlı sigortaları da müşterilerine sunmayı planlıyor. Hizmetlerini hem acenteler aracılığıyla hem de doğrudan müşterilere ulaştırmayı hedefleyen şirket, hayatın her anına dokunmayı amaçlıyor.


Bu haber 403 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum