Ordu Sigorta Acentelerinden Deprem Yardımı

Ordu Sigorta Acenteleri Derneği, Malatya ve Adıyaman’da depremden etkilenen acente meslektaşlarına iki tır araçla içi tam donanımlı konteyner gönderdi.

Ordu Sigorta Acentelerinden Deprem Yardımı
25 Mart 2023 - 17:21

Ordu Sigorta Acenteleri Derneği, 6 Şubat’ta meydana gelen depremden etkilenen Adıyaman ve Malatya’daki meslektaşları için kollarını sıvadı. Yapılmış olan kampanya çerçevesinde işyeri ve barınma amaçlı kullanılması için iki tır araçla içi tam donanımlı konteyner gönderdi. Gönderilen konteynırları acenteler hem ev hem iş yeri olarak kullanacaklar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ordu Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Nevzat Yavuz;

“Ülke olarak yaşadığımız bu asrın felaketinde biz Ordulu sigorta acenteleri olarak depremden etkilenen bölgedeki meslektaşlarımıza destek olmak adına içi tam donanımlı konteynırları yaptırdık. Bu konteynırları Malatya ve Adıyaman’daki meslektaşlarımızın hizmetine sunduk.

Ayrıca Ticaret Odamız olarak da Adıyaman / Gölbaşı yöresine 152 konteynerlik Ordu Köyü kuruyor, depremin yaralarını sarmak için gerek Ticaret Odamız gerekse Ordulu sigorta acenteleri olarak durmadan çalışıyoruz.

Ulaşamadığımız, irtibat kurmadığımız meslektaşlarımız olmuş olabilir, buradan kendilerine sesleniyorum. Lütfen ihtiyaçlarınızı bize bildirin. Bugünlerde bir birimize destek olmak zorundayız.”

SİGORTA GÜNDEMİ 


Bu haber 172 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum