LİDER OTO SERVİS HAKKINDA

LİDER TEKNİK SERVİS HAKKINDA: Servisimiz, 2007 yılında ,Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi 1

LİDER OTO SERVİS HAKKINDA
22 Aralık 2013 - 11:56
LİDER TEKNİK SERVİS HAKKINDA:

Servisimiz, 2007 yılında ,Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi 1.cad.4 sokak ta 20 m2 Araç kabul,25 m2 Vezne,25 m2 Bekleme salonu,150 m2 Yedek parça bölümü, 400 m2 mekanik servis,400 m2 kaporta bölümü,300 m2 boya bölümü,100 m2 Araç teslim bölümü,50 m2 Yıkama bölümü olmak üzere toplam 5000 m2 Açık alan 1650 m2 kapalı alanda OTTO ZENİHT Standart Uygulama Noktası ve her marka binek ve hafif ticari aracın bakım, onarım, kaza hasarlarının giderilmesi maksadıyla kurulmuş olup , konusunda uzman 15 personelle hizmet vermektedir. Ayrıca Servisimiz TS 13168 Hizmet Yeterlilik Belgesine sahip uygun fiyat ve kaliteli hizmet veren ilk ve tek Marka Bağımsız Servistir.Her marka ve model için onaylı ve kaliteli yedek parça stoğumuzla yaptığımız işçilik ve yedek parça garantisini vermekteyiz.

 

LİDER TEKNİK SERVİS SERVİSTE ARACINIZ EMİN ELLERDE

 

01.01.2007 Tarihinde yürürlüğe giren ‘2005/4 Motorlu Taşıtlar Sektöründeki Dikey anlaşmalar ve uyumlu eylemler için Grup Muafiyeti Tebliği ile …. GARANTİ SÜRECİ İÇERİSİNDEKİ ARAÇLARA BAĞIMSIZ SERVİSLER TARAFINDAN YAPILAN PERİYODİK BAKIM VE ONARIM İŞLEMLERİ ARAÇLARIN GARANTİSİNİ BOZMAMAKTADIR.

 

2005/4 Grup muafiyeti tebliği aracın normal bakım ve tamirinin bağımsız bir servise yaptırılmasının ‘Tüketicinin araç üreticisine karşı garanti hakkını kaybetmeyeceğini ‘ net bir şekilde belirtmektedir.Örneğin aracın yağının bağımsız bir serviste değişimi araç üreticisi genel olarak garantiyi reddedemez . Bozuk role,kapı camı değişimi buna örnek olabilir.

Buna karşın bağımsız servisler yaptıkları bakım onarım sorumluluğunu üzerine alır.

Araç üreticileri verecekleri garantileri , verilen servis hizmetlerinin sadece kendi yetkili servisleri tarafından verilmiş olması veya sadece kendi yedek parçaları ile yapılmış olmasına bağlayamazlar. Aksi takdirde araç sahiplerinin istedikleri servislerde tamir ettirme özgürlükleri zedelenmiş olur.

LTS ,365 GÜN 24 SAAT BOYUNCA ARACINIZIN HERHANGİ BİR ARIZASI YADA KAZA HASARI İLE İLGİLİ DURUMLARDA MÜDAHALE ETMEK ÜZERE

TECRÜBELİ UZMAN KADROSU VE TEKNİK DONANIMI İLE HİZMET VERMEK İÇİN HAZIRDIR.BİR PROBLEM YAŞADIĞINIZ ZAMAN EN KISA SÜREDE BULUNDUĞUNUZ YERE ULAŞIR VE YERİNDE ÇÖZÜLEBİLECEK ARIZALARDA

SORUN GİDERİLEREK YOLUNUZA DEVAM ETMENİZ SAĞLANIR.BİZE GSM 0541 221 20 27-0541 221 20 28 Yada 0272 221 20 26 NUMARALI TELEFONDAN’ DAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

 

HEDEFİMİZ : HER MARKA VE MODEL ARACA DÜNYA KALİTESİNDE STANDART VE GÜVENİLİR SERVİS BAKIM , ONARIM VE KAZA HASARINI GİDEREN HİZMETİNİ VERMEYİ HADEFLEMEKTEDEDİR.

 

HİZMETİMİZ İKİ ANA GRUBA AYRILMAKTADIR.

 

A. Hasar onarımı

1.Hasar maliyetinin düşürülmesi

2.Hızlı ve tek noktadan operasyon yönetimi

 

B. Bakım

1. Onarım maliyetinin düşürülmesi

2. Yapılacak olan işlemler için müşteriden onay alınması

 

Amaç ise; Lider Teknik Servis iş potansiyelini arttırmak, imajını yenilemek daha geniş müşteri kitlelerine hitap eder duruma getirmek suretiyle gelir seviyelerini arttırmak, rekabet gücü yüksek bir sistem yaratmaktır. Yeni jenerasyon araçların bakım ve onarımlarının, yedek parça teminlerinin orijinal, eşdeğer ve alternatif yedek parça olarak otomobil kullanıcılarının bütçelerine uygun hizmet veren alternatif bir pazar oluşturmaktır.

a. Otomobil tamir bakım piyasasında, otomobil kullanıcısına alternatif bir Pazar seçeneği oluşturarak, resmi ve özel servisler ile rekabet edebilir hale getirmek ve devamlılığını sağlamak,

b. Otomobil kullanıcısının ihtiyaç duyduğu, bütçesine uygun alternatif bakım ve onarım hizmetini, orijinal, eşdeğer ve alternatif yedek parçayı sağlayabilir bir pazar ortamını oluşturmak,

c. Servisimizi, eğitimli personel ve üst düzey teknik donanım ile yeni jenerasyon elektromekanik araçlara hitap eder hale getirerek daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabilir hale getirmek.

Ticari bakımdan, tamir bakım piyasasında tüketicinin isteklerine cevap verebilen alternatif bir pazar olarak, marka bazındaki plazalara ve servislere karşı rekabet gücü yüksek, ekonomik fiyatlarla hizmet veren büyük bir servis oluşumu sağlamak

 

Buradan anlaşılacağı üzere; Servisimiz otomotiv tamir,bakım ve kaza hasarlarının giderilmesi uygulamalarında piyasasındaki talebi oluşturan bireysel araç kullanıcısını, filo müşterilerini, kamu araçlarını, özel sektör araçlarını, sigorta şirketlerinin trafik ve kasko sigortalı araçlarının ve buna benzer talepleri kapsadığı gibi piyasadaki orijinal ve eşdeğer yedek parça ile alternatif yedek parça piyasa arzını, tüketicinin istifadesine sunan bir yapıdadır.

Otomobil kullanıcılarının; tamir, bakım, kaporta, boya, mekanik, elektromekanik, döşeme, araç temizliği, boya koruma, klima, boyasız göçük düzeltme,far temizliği,deri ve kumaş döşe tamiri,tampon ve far tamiri, oto cam tamiri, vb. hizmetlerine ilişkin ihtiyaçlarını disipline edilmiş, kalite seviyesi belirlenmiş, hizmet seviyesi belirlenmiş, teknik personel yetkinlik seviyesi belirlenmiştir.Servisimizin sunmuş olduğu hizmetler ile piyasada tüketicinin bütçesine uygun alternatif, beklenilen ve istenilen pazar hizmetini sunacaktır.

Orijinal Yedek Parça: Otomobil fabrikalarında araç imal edilirken bantta, montajda kullanılan ilgili otomobil markasını üstünde veya ambalajında amblemini taşıyan parçadır.

Eşdeğer Yedek Parça: Otomobil fabrikalarında üretilen araçlara malzeme imal eden firmaların montaj da ve servis hizmetlerinde kullanılan, aynı zamanda firmanın kendi marka ve logosu ile bayileri aracılığı ile piyasaya dağıtımını yaptığı parçadır.

Örnek vermek gerekirse, Valoe ve Bosch vb. gibi markaların kendi dağıtım kanalları ile kendi amblemleri ve logolarına havi kutular içerisinde sattıkları malzemenin aynısı Mercedes ve BMW vb. gibi markaların logoları ile otomobil imalatında ve servisinde kullandıkları parçadır. Bir başka değiş ile kutular farklı ama içindeki ürünler bire bir aynıdır.

Alternatif Yedek Parça : Otomobil fabrikalarında montajda kullanılmayan ama Avrupa Birliği kriterlerine uygun imal edilmiş, Türkiye ‘de TSE standartları ile tanımlanan, Avrupa’ da AB standartları ile tanımlanan garantili yedek parçadır

 

Servis organizasyonuna bakım ve onarım hizmeti almak için müracaat eden araçlar, hasar görmüş, servis anlaşmalı olsun yada olmasın, trafik ve kasko sigortalı araçlar olabileceği gibi periyodik bakım için müracaat eden araçlarda olabilir. Bu araçların aşağıda tarif edilen şekilde, genellikle ağır hasarlı araçlar ve periyodik bakım ve onarım için gelen araçlar olarak iki kategoriye ayrılmaktadır.

 

 

 

KLİMALI ARAÇLARIN DEZENFEKTE EDİLMESİNİN ÖNEMİ:

Araçlarda yaz kış kullanılan klimanın LEJYONER hastalığına neden olduğu bilinmektedir,Klima içerisinde oluşan nemli ortam legionella pneumophila dediğimiz bakteri türünün çoğalması için uygun ortamdır.Suyun havaya saçılması sırasında, solunum yoluyla akciğerlere girerek akciğer enfeksiyonlarına neden olduğu ve hastalığın ölümcül olduğu bilinmekte dir.Bu nedenle araçlarda kullanılan klimaların bakterilerinin yok edilmesi için yılda en az bir defa dezenfekte edilmesi gerekmektedir. Bizim için İnsan hayatı hiçbir şeyin üstündedir. BİZ KLİMA DEZENFEKTE UYGULAMASINI Başlattık.

 

BENZİNLİ VE DİZEL ARAÇLARIN YAKIT SİSTEMİ TEMİZLİĞİ(KARBON CLEAR) Zamanla yakıt sistemi içerisinde biriken karbon ve parafin gibi kalıntılar, tıkanıklara yol açarak yanmayı güçleştirir, motor verimini düşürür ve yakıt tüketimini artırır. Düzenli olarak yakıt sisteminde temizleme işlemi yapıldığında ise , kalıntılar çözülerek motorun verimli çalışması sağlanır,piston ve yanma odalarında biriken kalıntıları giderir, hava/yakıt karışımını dengeler,kirletici atık gazları azaltır,motorun çalışmasını kolaylaştırır ve yakıt tüketimi azalır.Yakıt temizleme işlemi ,hem benzinli hem de dizel araçlarda kullanılabilir.Karbüratör,mekanik enjeksiyon,elektronik tek noktalı veya çok noktalı enjeksiyon,dizel enjeksiyon sistemi ve pompalarının tümünü temizler.Temizlik işlemleri benzinli araçlar için 20.000 km’ de bir,dizel araçlar için her 50.000 km ‘de bir yapılması üretici firma tarafından tavsiye edilmektedir.

 

KAZA ESNASINDA YAPILACAK İŞLEMLER:

 

Öncelikle Sadece MADDİ HASARLI KAZALAR da kazaya karışan diğer araçların sürücü yada sürücüleri ile anlaştığınız takdirde kendi aracınız için MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI TESPİT TUTANAĞI doldurmalısınız.Tutanak sigorta acentelerinden

ücretsiz olarak temin edilebilir,Diğer sürücülerle anlaşamama halinde 155-156 telefonları arayarak trafik zabıtasına haber vermelisiniz.

Maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanağı doldurmadığınız hallerde,Kaza yerinden aracın konumunu değiştirmeden trafik zabıtasını arayarak kaza zaptı tutturmalı ve alkol raporu almalısınız.

Kaza yeri jandarma sınırları içindeyse en yakın jandarma karakoluna haber vererek ifade vermeli ve görgü tespit tutanağı tutturmalısınız.

Kaza ya başka bir araç da karışmış ise o araca ait trafik poliçesini ve sürücünün ehliyet ve ruhsat fotokopisini almalısınız.

Araç çalışmıyor ve kasko poliçenizin asistans hizmeti varsa çekici yol yardımı için siğorta şirketinizi aramalısınız.Kaza AFYONKARAHİSAR şehir merkezinde olmuş ve kaskonuz yok ise ve kusur sizde değilse LİDER TEKNİK SERVİSİ arayarak ücretsiz çekici yol yardımı hizmetinden yararlanabilirsiniz ,Bunun için 24 saat bizi 0541 221 20 27 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Mümkün olan durumlarda araçlar kaza yerinden kaldırılmadan önce,farklı açılardan plakaları görünecek şekilde fotoğrafları çekilmelidir.Tutanakların birer suretleri (her iki tutanakta da ıslak imza olası şart) ehliyet,ruhsat fotokopileri kazaya karışan taraflarca alınmalıdır.

 

2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu uyarınca,1Nisan 2008 tarihinden itibaren yalnız maddi hasara yol açan trafik kazalarında taraflar trafik zabıtası çağırmaya gerek görmezler ise,kazanın oluş şeklini kendi aralarında yazılı olarak saptamak şartıyla kaza yerinden ayrılabileceklerdir.Kazaya karışan tarafların tamamı tarafından imzalanmayan tutanaklar kabul edilmemektedir. İkiden fazla motorlu aracın karıştığı trafik kazalarında veya gerek görüldüğünde birden fazla form kullanılabilir. Düzenlenen kaza tespit tutanağı fotokopi yoluyla çoğaltılabilir.Tutanak ile beraber araçlar kaza yerinden kaldırılmadan önce plakaları gözükecek şekilde fotoğrafları çekilmelidir. Tutanak ve fotoğraflar ile araçlar değerlendirilecektir.Kurallara uygun düzenlenen tutanak,TRAFİK ZABITASINCA DÜZENLENEN TRAFİK KAZA TESPİT TUTANAGI HÜKMÜNDEDİR.

 

AŞAĞIDAKİ HALLERDE TRAFİK ZABITASI KAZA YERİNE ÇAĞRILMALIDIR.

 

-Sürücü belgesiz motorlu araç kullanıyorsa

-Sürücü de yaş küçüklüğü varsa

-Sürücü de Alkol veya Akıl sağlığı şüphesi varsa

-Kazaya karışan araçlardan birinin veya daha fazlasının kamu kurumuna ait ise

-Kamu kurumlarına ait eşyada zarar meydana gelmişse

-Trafik kazasında sadece üçüncü kişilere ait eşyalara zarar gelmişse

-Kazaya karışan araçlardan birinin veya bir kaçının sigortasının bulunmaması durumunda

-Trafik kazası ölüm ve/veya bedeni zarar ile sonuçlanmışsa KAZA MAHALLİNE TRAFİK ZABITASI ÇAĞRILMALIDIR.

 

KASKO HASARLARINDA İSTENECEK EVRAKLAR:

 

-Poliçe fotokopisi

-Trafik kazası tespit tutanağı

-Hasarlı kısımları gösteren fotoğraflar

-Sigortalının ehliyet/ruhsat fotokopisi

-Beyan(Zabıt yok ise)

-Alkol raporu

-Tük irsaliyesi ve kantar fişi (Araç yüklü iken kaza yapmışsa)

 

PARK HALİNDE HASARLARDA İSTENİLECEK EVRAKLAR:

 

-Karakolda tutturulmuş polis zaptı

-Hasarın nasıl olduğunu anlatan detaylı bir beyan (Zabıt yok ise)

-Ruhsat fotokopisi

-Hasarlı aracın olay yeri fotoğrafları

-Sigortalının ehliyet/ruhsat fotokopileri

-Poliçe fdotokopisi

KAZA SONRASI İSTENİLEN BELGELER:

 

1. Kaza raporu aslı ıslak imzalı

2. Alkol raporu aslı

3. Ruhsat fotokopisi

4. Ehliyet fotokopisi

5. T.C Kimlik numarası

6. Meslek belgesi (varsa)

7. Olay yeri fotoğrafları

8. Karşı araç sigorta poliçesi fotokopisi

9. Karşı araç sürücü belgesi fotokopisi

10. Karşı araç ruhsat fotokopisi

11. Anlaşmalı kaza tespit tutanağı

Ağır Hasarlı Araçların Teknik Onarım Seyri:

 

Ağır hasarlı araçlar Servisimizden hizmet alacak olan araçlardır. Örneğin ağır hasar görmüş bir araç kaporta, boya, mekanik, elektrik, klima v.b. gibi. Servisimize gelen ağır hasarlı araç.ARAÇ kabul SORUMLUSU TARAFINDAN,Araç Teslim Formu ile teslim alınarak,Servis kaporta bölümüne sevk edilir.

Kaporta bölümünde fotoğrafları çekilen ağır hasarlı aracın, öncelikle kaza ile ilgisi olmayan daha önceki hasarları tespit edilir. Sonra kaza ile ilgili hasarları tespit edilmesi suretiyle ön ekspertiz listesi hazırlanır. İlgili sigorta şirketi eksperinin gelmesinden sonra (TRAFİK SİGORTASI KAPSAMINDA AÇILAN HASAR DOSYALARI İÇİN TRAMER SORGULAMASI SÜRESİ ÜÇ GÜN İÇERİSİNDE KUSUR ORANI BELİRLENİR KUSUR DAĞILIMI YÜZDE YÜZ KUSURSUZ ,YÜZDE YÜZ KUSURLU YADA YÜZDE ELLİ YÜZDE ELLİ KUSURLU ŞEKLİNDE SONUÇLANIR.) sigorta eksperi ile değişecek parçalar ve atölye işçilikleri konusunda mutabakata varılır. Bu mutabakat sonrasında aracın onarımı için hasarlı bölümlerin sökülmesi işlemine geçilir.

Ön ekspertiz sonrasında sigorta eksperi ile yapılan ilk mutabakatın dışında, sökme işleminden sonra değişmesi gereken veya değişme ihtiyacı olmayan onarımı mümkün olan parçalar tespit edildikten sonra sigorta eksperi ile parçalar ve atölye işçilikleri konusunda kesin mutabakat yapılır. Daha sonra sigorta şirketlerinin anlaşmalı olduğu tedarik firmalarından parçaların servise gelmesi beklenir.

Kesinleşmiş ekspertiz raporunun bir nüshası SERVİS DANIŞMANIN da aracın üzerinde, bir nüshası sigorta eksperinde bulunacaktır. ATÖLYE ŞEFİ arcın onarımının ekspertiz raporuna göre yapılıp yapılmadığını, onarım süreci içerisinde denetler. Ağır hasarlı aracın kaporta işlemlerinin yapılması esnasında ve bu işlem bittikten sonra değişen parçaları ekspertiz de belirtildiği gibi olup olmadığını denetler.

Bu denetimden sonra kontrolden geçen aracın onarım fotoğrafları çekilir ve araç boya bölümüne gönderilir.

Boya bölümünde uygulanacak boya sistemlerine göre alt katlar oluşturulur. Son kat boya uygulaması yapıldıktan sonra Atölye şefi tekrar aracın seçilen boya sistemine uygun olarak boyanıp boyanmadığını ve boya mikron kalınlığını kontrol eder. Daha sonra Kaporta bölümünde montajı yapıldığı sırada , gerekirse her türlü aracın arıza teşhis cihazları ile ,aracın tüm işlemlerinin kontrol edilmesinden sonra Atölye şefi son kontrollerini yaparak aracın teslime hazır olduğunu iş emrinin altına yazarak aracı Servis Danışmanına gönderir.Servisimiz müşteri memnuniyeti esas olmak üzere gerçekleştirilen kaporta ve boya hizmetleri için 2 yıl garanti,mekanik işçilik ve yedek parça için 1 yıl garanti verilir.Servisimizde sunmakta olduğumuz tamir bakım hizmetleri ve yedek parça tedariki konusun da ,garanti kapsamı ve müşterilerden iadeler ile ilgili olarak bunların kıymetlendirilmesini 4077 no lu Tüketiciyi Koruma Kanunu hükümlerine uygun olarak yapmayı taahhüt eder.Araç sahibi aracını teslim almak üzere Servisimize geldiğinde Araç teslim formu müşterinin almış olduğu hizmete ilişkin düşüncelerinin de yazılması suretiyle araç teslim edilir.

Onarım sırasında yedek parça tedariki, ilgili sigorta şirketlerinin tayin ve tespit ettiği anlaşmalı yedek parça tedarikçilerinden yapılıyor ise yedek parça garanti sorumluluğu , anlaşmalı tedarik noktası tarafından sağlanmaktadır.

LTS oto yedek parça satmak için organize edilmiş bir Servis değildir. Bakım ve onarım gören araçların, onarım sırasında ihtiyaç duydukları yedek parçalar kullanılır. Yani yedek parça kullanımı konusunda gereksiz parça kullanılmaz.Aracın ana kontrüksüyonuna mal olmuş kaporta parçalarını,yenisi verilse dahi kimi zaman parçaların değiştirilmesi aracın kontrüksüyon yapısına büyük zarar verebilir.

Yedek parça tedariki, yedek parça tedarikçilerinden istenilen malzemeler en kısa sürede ve en uygun fiyatlar ile tedarik edilebilir.

Blok anlaşması muafiyeti çerçevesinde orijinal yedek parça, eşdeğer yedek parça ve alternatif yedek parça kullanılması öngörülmüş olması itibarı ile, muhtelif markalar üzerinde çalışan yedek parça tedarikçilerimiz tarafından sağlanır. Orijinal yedek parça, eşdeğer yedek parça ve alternatif yedek parça temininde anlaşmalı yedek parça tedarikçileri tercih edilen kategorilerdeki yedek parça tedariklerini ilgili kod numaraları ile doğru fiyatlandırma yapmaları sureti ile ortaya çıkan parça maliyeti toplamı yüksek avantaj sağlar.

Netice itibarı ile gerek atölye işçilikleri ve yedek parça tutarları bakımından servisimizdeki fiyatlar, araç markalarının yetkili servislerinde ve diğer özel servislerde uygulanan fiyatların çok altında olduğu görülecektir.

Blok muafiyeti anlaşması, Avrupa Birliği’ndeki otomobil kullanıcısının talepleri doğrultusunda oluşturulmuştur. Yeni jenerasyon elektro mekanik araçların piyasada (After Market) bakım ve onarım hizmetlerinin sağlanması otomobil sahiplerinin bütçelerine uygun fiyatlarla yapılabileceği; orijinal yedek parça, eşdeğer yedek parça ve alternatif yedek parça kullanımları ile ilgili resmi servis organizasyonlarındaki fiyatların çok altında giderlerle bu onarımları neticelendirebilineceğini bilen oto kullanıcıları araçları ile ilgili data base’leri otomobil fabrikalarından istemiş ve bu bilgiler ışığında piyasadaki özel servis ve garaj organizasyonlarında yaptırma ihtiyacı doğmuştur. Servisimiz bu talebe en iyi şekilde cevap verecek bir sistem oluşturmanın gayreti içindedir.

PERİYODİK BAKIM VE ONARIM HİZMETİ İÇİN GELEN ARAÇLAR:

Periyodik bakım ve onarım hizmeti için servisimize gelen aracın markasına göre iş emri açılma suretiyle yapılacak bakım ve onarımlar kayıt altına alınır. Kullanılacak muhtemel yedek parça tespitinin yapılmasından sonra ön fiyatlandırma yapılarak müşteri bilgilendirilir. Onarım yaptırmayı kabul eden araç sahibi iş emrini imzalamak sureti ile onay verir. Daha sonra bakı ve onarımı biten araç son kontrolleri yapılmış olup müşteriye faturası mukabilinde teslim edilir. Servisimiz müşteri memnuniyeti esas olmak üzere gerçekleştirilen boya ve kaporta hizmetleri için iki yıl, mekanik işçilik ve yedek parça için bir yıl garanti vermektedir.

SERVİSİMİZİN KAMERA İLE İZLENEBİLMESİ :

Servisimizden bakım ve onarım hizmeti alan araçların izlenebilmesi için servis kamera kontrol sistemi ile bireysel müşteriler, anlaşmalı sigorta şirketleri araçlarını izleyebilmektedirler. Ayrıca kamera sistemi ile merkezi kontrol tesis edilmiştir. Buradan da anlaşılacağı üzere amaç :Şeffaf, dürüst, izlenebilir bir organizasyon yapısı içinde servisimizin güvenilirliğini kamu oyunda pekiştirmektedir.

 

BOYA KORUMA SİSTEMLER

 

HER MARKA VE MODEL ARACINIZ İÇİN OTO KUAFÖRLÜĞÜ

Aracınızın paslanmazlık garantisinin devam etmesi, boyasının uzun ömürlü olması özelliğini kaybeden boyanın özelliğini kazanması için BOYA KORUMA yaptırmanız tek çözüm.

Ayrıca zamanla sigara dumanı ve dış etkenlerle tavanda ,koltuklarda,döşemelerde meydana gelen sararmaları ve lekeleri temizleyerek aracınızı severek kullanmanızı sağlıyoruz.Ayrıca özel malzemelerle yapılan motor temizliği ve koruması sonucu hortumlarınız ve elektriksel parçalarınız koruma altına alınmakta ve uzun ömürlü olmaları sağlanmaktadır.

Aşağıda yazılı tüm seçeneklerde kullanılan malzemeler TSE garantilidir.

 

ÖNCE BİZ BEĞENİYORUZ SONRA SİZ……..

 

A. BOYA KORUMA CİLASI

Aracın boyasının ,yağmura,güneşe,toza,kar suyuna karşı korunması

B.PASTA VE BOYA KORUMA CİLASI

Boya yüzeyinin yenilenmesi konsepti,bu konsept sayesinde aracınızın ilk günkü görünümünü kazanıp güneşin UV zararlı ışınları ,çamur,uçan haşere kalıntıları,zift gibi dış etkenler nedeniyle ,oluşan katmanlar pasta ve cihaz aracılığıyla giderilir ve üzerine koruma cilası atılır.

 

 

C.MOTOR TEMİZLİĞİ

Motorun detaylı temizliği ve soğuk-sıcak nedeniyle boru hortumların koruma altına alınması

D.İÇ DIŞ DETAYLI TEMİZLİK VE KORUMA

Tavan,döşeme,koltuklar,bagaj,kapı döşemelerinin temizlenip,lekelerin çıkartılması ve torpidonun parlatılması.

E.ALTIN BAKIM

Pasta ve boya koruma cilası ,tavan,döşeme,koltuk,bagaj,torpido temizliği ve parlatılması,jant ve lastiklerin temizliği,motor temizliği ve korumasıdır.
Bu haber 956 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum