İtibardan tasarruf olmaz…

  Şimdi size şunu soruyorum sektör seçimleri biteli ne kadar oldu cevap vereyim 15 ay oldu peki ne değişti

İtibardan tasarruf olmaz…
25 Kasım 2019 - 11:55
 

Şimdi size şunu soruyorum sektör seçimleri biteli ne kadar oldu cevap vereyim 15 ay oldu peki ne değişti .
Gönüllülük esasına dayalı bir görevdir sektör temsilcisi olmak,
Seçime girmek görev almak, bunu size zorla yaptırmıyorlar yapmayın ama yok yapacağım diyorsanız çalışın görünmeyin ortalarda görünüp çalışıyorum algısı yaratmayı.
Çalışmak Zor geliyorsa istifa edersin olur biter bu arada istifa kabul edilmez sadece istifa verilir. Yada senin yanlış yaptığını söyleyenleri yanından uzaklaştırmak için İHRAÇ EDERSİN olur biter
Ama bırakın zor gelmeyi hoşunuza gidiyor ticaret odasının teras katında boğaz manzaralı salonda bedava kokteyl yapmak rakıları içmek başka türlü nasıl olacak para ile yapılamayacak atraksiyonlar bunlar,
sonra ne mi oluyor ne olacak toplu bir resim altına tüm paydaşlar anlaştı sektör daha güzel olacak, yahu ne olacak neye karar verildi 1 ay sonra tekrar rakı balık için randevumu verildi ?
Birbirlerine birde şu var hem meslektaş hem dost olur ise hayat güzel söylemi ya arkadaş olmaz sen seçim için arkadaşını yarı yolda bırakan bir kişisin çakaldan kurt olmaz olamaz.
Sabah okuduğum bir haberde ise saik bir taahhütünü daha yerine getirdi yazıyordu son sorum şu olacak ZEKİ MÜRENDE BİZİ GÖRECEKMİ.

Yalçın METİN
Bu haber 440 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum