İ.T.O. Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanlık Seçimi Yapıldı

Meslek Komitesi dokuz asil üyesi arasından Özgür YILMAZ İ.T.O. Sigortacılık Meslek Komitesi başkanlığına, Ahmet KÜÇÜKKESKİN ise İ.T.O. Sigortacılık Meslek Komitesi başkan yardımcılığına seçilmiştir.

İ.T.O. Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanlık Seçimi Yapıldı
17 Kasım 2022 - 10:26

 

Değerli Meslektaşlarımız,

9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşen İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi seçimlerini Acentelerin Sesi Ekibi acente meslektaşlarının teveccühü ve tercihi ile diğer iki grubu geride bırakarak ciddi oy farkı ile kazanmıştır. Acentelerin Sesi grubunun seçimi kazanan Lila Renkli Listesindeki adaylar 16.11.2022 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Odası Eminönü yerleşkesinde ilk toplantısını gerçekleştirmiştir.

 

İstanbul Ticaret Odası Eminönü yerleşkesinde gerçekleşen 20 nolu Sigortacılık Meslek Komitesi ilk toplantısının açılışını gelenekselleşen uygulama doğrultusunda yaş olarak en büyük ve en deneyimli üye olan Sayın Levent Korkut gerçekleştirmiştir. Dokuz asil üyenin eksiksiz katılımıyla gerçekleşen toplantının en önemli ve tek gündem maddesi olan komite başkanı ve başkan yardımcısının seçimi kapalı oylama ile gerçekleşmiştir.

Meslek Komitesi dokuz asil üyesi arasından Özgür Yılmaz İ.T.O. Sigortacılık Meslek Komitesi başkanlığına, Ahmet Küçükkeskin ise İ.T.O. Sigortacılık Meslek Komitesi başkan yardımcılığına seçilmiştir.

İ.T.O. Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı seçilen Özgür Yılmaz İ.T.O. Meslek Komitesinin son döneminde ara verdikten sonra 2022 dönemi itibari ile tekrar komite üyesi olmuş bu sefer Komite Başkanı olarak seçilmiştir. Ayrıca bu dönem önceki dönemlerden farklı olarak en çok kadın üyenin bulunduğu bir meslek komitesi olarak göreve başlayan komitenin 9 kişilik kadrosunda 4 kadın meslektaşımız 5 erkek meslektaşımız üye olarak bulunmaktadır

Sektörde 29. yılına giren Özgür Yılmaz, mesleğinin ilk 13 yılını Allianz Sigorta’da yönetici olarak geçirmiştir ;
Bunun yanı sıra,

  • 5684 sayılı kanuna istinaden 2009-2013 yılları arasında Türkiye’deki ilk seçilmiş TOBB İstanbul İl Delegasyonunda yer aldı.
  • 2013-2018 yılları arasında İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi üyeliği,
  • 2013-2018 yılları arasında TOBB İstanbul İl Delegeliği,
  • 2013-2018 yılları arasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (GGK) Genç Girişimciler Kurulu Üyeliği,
  • 2015-2018 yılları arasında Anadolu Yakası Sigorta Acenteleri Derneği (ANSADER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı
  • 2015-2018 yılları arasında Tekli Sigorta Acenteleri Derneği (TEKSADER) Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

2018 yılından beri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (TOBB SAİK ) Yönetim Kurulu Üyesi olan Özgür YILMAZ, 47 yaşında olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Meslek Komitemizin Başkan Vekilliğine seçilen Ahmet Küçükkeskin sigortacılık sektörüne 1990 yılında başlayarak 32. yılını tamamlamıştır, sektörde BES, Hayat Sigortaları ve Sağlık Sigortaları branşında mesleğini sürdürmektedir.

  • 1990-2010 yılları arası American Life Hayat Sigorta A.S’ de Acenteler Müdürü olarak faaliyet göstermiştir.
  • 2012 yılı itibariyle Acentelerin Sesi platformu ile birlikte sivil toplum kuruluşlarında görev almıştır.
  • 2013-2018 dönemi TOBB İstanbul İl Delegeliği;
  • 2018-2022 dönemi TOBB İstanbul İl Delegeliği;
  • AVSAD Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği;
  • ANSADER Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmaktadır.

 

Acentelerin Sesi Ekibi olarak İTO Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı ve Başkan Yardımcısı ile tüm üyelere yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Saygılarımızla,
Acentelerin Sesi Ekibi

 


Bu haber 612 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum