Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Muştu Atandı.

Sigorta sektörünün köklü ve yenilikçi şirketlerinden biri olan Güneş Sigorta yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Güneş Sigorta Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Muştu Atandı.
23 Temmuz 2019 - 10:31
Sigorta sektörünün köklü ve yenilikçi şirketlerinden biri olan Güneş Sigorta yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sigorta sektörünün tecrübeli ismi İbrahim Hakan Muştu, Güneş Sigorta Acente ve Broker Kanalı Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine 01.08.2019 tarihinde başlayacak.

Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde iktisat eğitimi gören Muştu; iş hayatına Ekim 1989’da Başak Sigorta’da başladı. Mayıs 1998’den Kasım 2012’ye kadar Başak Sigorta ve Groupama Sigorta bünyesinde Bölge Müdürü ve Bölge Koordinatörü görevlerini yürüttü.

Kasım 2012’den Ocak 2017’ye kadar Groupama Sigorta ve Emeklilik Şirketlerinde Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüten Hakan Muştu, son olarak Orient Sigorta’da Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.


Sigorta sektöründe uzun yıllardır yöneticilik yapan deneyimli isim Muştu; evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.
Bu haber 517 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum