Gri ve Mellce Sigorta Rapor Anketi

Sürecin aksaklıklarını daha doğru belirlemek ve sürecin iyileştirilmesi için kamu otoritesiyle, sektör kurumlarıyla paylaşmak adına bir anket hazırladık.

Gri ve Mellce Sigorta Rapor Anketi
18 Aralık 2023 - 11:41 - Güncelleme: 18 Aralık 2023 - 11:44

 

Değerli meslektaşlarımız,

SEDDK Gri ve Mellce Sigorta Şirketlerinin yönetimini Güvence Hesabına devretti. Acente meslektaşlarımızdan gelen bilgiler ne yazık ki sürecin planlandığı şekilde ilerlemediğini gösteriyor.

Sürecin aksaklıklarını daha doğru belirlemek ve sürecin iyileştirilmesi için kamu otoritesiyle, sektör kurumlarıyla paylaşmak adına bir anket hazırladık. Şimdi dolduracağınız bu anket poliçelerin iptali sürecinde Gri ve Mellce Acentelerinin üzerindeki yükü tespit etmek, meslektaşlarımızın sigortalılarla sahada yaşadığı sorunları anlamak, taleplerinizi belirlemek için hazırlanmıştır.

Anketle hedefimiz sorunlarla karşı karşıya kalan acente meslektaşlarımızın süreçte yaşadıklarını kendisinin ifade etmesini sağlamaktır. Katkılarınızla oluşturulacak rapor sektördeki bilinmezlikleri giderecektir. Anketle elde edeceğimiz taleplerinizi, önerilerinizi ve çözüm bekleyen sorunlarınızı SEDDK ve sektör kurumlarıyla paylaşacağız. Paylaşmaktan da öte taleplerinizin takipçisi olacağız.


SAB Yönetim kurulu

https://sab.org.tr/gri-ve-mellce-sigorta-rapor-anketi/
Bu haber 99 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum