BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Sayın Meslektaşlarım, Ülkemizin olumsuz bir dönemin içindeyken, sektörümüz başka sorunlarla mücadele ederek çözme yolları ararken ,üzerine birde 09

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ
18 Mayıs 2020 - 22:18
Sayın Meslektaşlarım,

Ülkemizin olumsuz bir dönemin içindeyken, sektörümüz başka sorunlarla mücadele ederek çözme yolları ararken ,üzerine birde 09.05.2020 tarihinde hiçbir acentenin asla ve asla kabul edemeyeceği bir genelge gündeme bomba gibi düştü ve sektörümüzde çok büyük sıkıntı yarattı.

TOBB Levha kaydına kayıtlı acentelerin işi sadece sigortacılıktır ve sadece buradan gelir sağlayarak evleri ne ekmek götürmektedirler. Yeni çıkan yönetmelik ile bu acenteler çok büyük zarar görecek ve kendileri dışında yanlarında çalışan teknik personelleride büyük sıkıntı yaşayacaklardır.

Bu durumla ilgili , İlimizde sektörümüzü temsil edenler ve seçilmişler olarak , Afyonkarahisar Ticaret Odası 24.Meslek Komitesi Yönetim Kurulu ve Afyon Sigortacılar Derneği Yönetim Kurulu ile 15.05.2020 tarihinde bir araya gelerek birlik beraraberlik içinde acentelerimiz için neler yapabileceğimizi konuştuk.Ortak kararlar aldık.Kararlarımızı gerekli olan kurum ve kuruluşlara İlettik.

Hep birlikte Mesleğimize sahip çıkmalıyız.Elimizi taşın altına koyarak mücadelemize devam etmeliyiz.Acenteler Türkiye genelinde büyük bir direniş başlattı.Bizde bu direnişin Afyonkarahisar ayağıyız.Güçlüyüz,birlikte özellikle toplu hareket etmeliyiz.Bu gayret ile çıkan yönetmeliğe itiraz ederek durumu acenteler lehine çevirebileceğimize inanıyoruz.

Saygılarımla

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

24.MESLEK KOMİTE BAŞKANI

FUNDA GÜLEÇ YAMAN
Bu haber 364 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum