Benimde selamımı söyleyiniz .

SİGORTACILIK BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDUK ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ? EVİNİZE EN YAKIN SİGORTA ACENTESİNİ ZİYARET EDİNİZ

Benimde selamımı söyleyiniz .
06 Haziran 2017 - 11:15
SİGORTACILIK BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDUK ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ? EVİNİZE EN YAKIN SİGORTA ACENTESİNİ ZİYARET EDİNİZ. (Benimde selamımı söyleyiniz.)

İnsanlar bilmediği şeyden korkar , Biz deneyimli sigortacılar sizlerin korktuğu şeyler hakkında bilgilendirmek ve öğretmek için buradayız. Peki insanlar nerede ? Merak etmiyorlar mı ? Dört dörtlük bir işleri mi var ? Günde 1-2 saat zamanları yok mu ? Kılını kıpırdatacak haller mi yok? Aylık kazançları standartların çok üzerinde mi ? Herkesin kendine ait evi , arabası, bankada mevduatı mı var ? Herkes her yıl veya istediği zaman Tatile gidebiliyor mu ? Hafta sonu geldiğinde yada hafta içi lüks bir yerde yemeğe mi gidiyor ? Çok iyi bir yaşam sürüp mutlu mu oluyorlar.

Ben söyleyeyim ; Özel sektör = Ömür boyu iş garantisi olmadığı gibi her an her şey değişebilir. Bu gün yönetici iken yarın eleman olabilirsiniz ve kazancınız kotalar ve hedefler ile sınırlıdır. Genelde Yöneticilerinizin anlamsız baskılarına maruz kalırsınız.

Kamu sektörü = Yıllarca okunan okullar, özel dershaneler ve o kadar emek karşılığında atandığınız memurluk görevinizde devletin tesadüfen yapacağı % 2 lik zamla sevinmeye çalışırsınız. İşiniz garanti gibidir ama hep aynı parayı kazanırsınız. %2 fazla yada eksik , Özgürce yaşamak için bir kaç hobilerinizden vazgeçip para biriktirmeniz lazım. a sosyal olmanız kaçınılmazdır. Kendi işini yapmak ( Ticaret ) = Kendi işimizin olması bize birçok özgürlüğü verir, ne kadar çalışırsak o kadar kazanırız ve bir o kadar da gider , vergi, masraf ödeyerek borcumuzu öderiz fakat ay sonu beş kuruşsuz kalırız, yeni ay ne kadar kazanacağımız belli olmaz ve sürekli fazla mesai yaparız. Sosyal hayatınız biter ve bir iş makinesi olursunuz ay sonu elinize pek bir şey geçemese dahi! SİGORTA SEKTÖRÜ ; Siz ne istiyorsanız onu yapma imkanı sunuyor. Gerisi size ve tercihlerinize kalıyor.

* Hedefiniz yüksek kazanç elde etmek mi ? * Kimse ile uğraşmadan kendi işinizi yapmak mı ? * Bu güne kadar gidemediğiniz yerle gidip Tatil,gezi yeni keşifler yapmak mı ? mümkün ! * Ay sonu geldiğinde moralinizi bozacak kredi kartı borçlarından kurtulmak mı ? * Kısaca Maddi özgürlüğe ulaşıp Hayatınızı dilediğiniz gibi yaşamak mı? MÜMKÜN ! Bunları yapmak istiyorum diyen herkese prodüktör usulü çalışmayı öneriyorum. Bir taraftan müşteri pörtföyünüz oluşurken bir taraftan gelir elde edeceksiniz. Anlaştığınız Sigorta Acentelerinden müşterilerinizin TRAFİK-KASKO-DASK-KONUT-SAĞLIK poliçelerini tanzim ettirip komisyon alabilirsiniz. İşinizi yapın Geleceğinize yön verin ve Kazanın... Daha iyi bir yaşam için ilk adımı atmaya hazır mısınız? Evden Çalışarak, Ofis kirası ödemeden gelir elde etmek İster misiniz? Yapmanız gereken evinize yakın en yakın Sigorta Acentelerini ziyaret etmek sizinle çalışmayı kabul eden acentelerle gerekli anlaşmaları sağladıktan sonra poliçeyi tanzim ettirmek ve komisyonu almak..

Hayırlı işler bol kazançlı günler dilerim.

Tercan ERDOĞAN
Bu haber 316 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum