Aveon Global Sigorta'dan 100'üncü yılda 100 gence destek projesi

Aveon Global Sigorta, Cumhuriyetin 100’üncü yıl kutlamalarında önemli bir projeyi de hayata geçirdi. Şirket, 29 Ekim haftasında poliçe satışlarından elde edilen gelirin önemli bir kısmını ‘100’üncü yılda, 100 gencimizin yanındayız’ mottosu ile gençlere geri dönüşümsüz destek olarak tahsis edecek.

Aveon Global Sigorta'dan 100'üncü yılda 100 gence destek projesi
23 Ekim 2023 - 15:31

Her fırsatta genç şirket olarak gençlerin yanında olduğunu söyleyen Aveon Global Sigorta, Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl kutlamalarında önemli bir projeyi de hayata geçirdi. Şirket, 29 Ekim haftasında poliçe satışlarından elde edilen gelirin önemli bir kısmını ‘100’üncü yılda, 100 gencimizin yanındayız’ mottosu ile gençlere geri dönüşümsüz destek olarak tahsis edecek. Projenin kısa süreli olmakla beraber 100’üncü yıl ruhuna yakışır bir şölene dönüşmesi için bin 300 acentesini de kampanyaya davet eden şirket üst yönetimi, projeden duydukları heyecanı ve Cumhuriyetimizin 100’üncü yılda ne anlam ifade ettiğini basın demeciyle bildirdiler. Yöneticiler, demeçte şu ifadelere yer verdi:

Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül: 

Neden mi 100’üncü yılda 100 gencimizin yanındayız? Çünkü onlar bizim yarınlarımız, çünkü onların umutları bizim umutlarımız, 100’üncü yılımızın gençleri 1000’inci yılımızın da aynı zamanda garantisi ve bayrak yarışının kazananı demektir. Genç Aveon olarak her zaman aynı ruhla onların yanında olduk ve her zamanda olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu ve umutlu olsun.

Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili A.Kerim Bağdaş:

Tüm projelerimizde gençleri ayrı bir yere koyduk. Gerek fikirleri ve gerekse de tasarımları ile gençleri önemseyen bir şirket olmaya söz verdik ve bu sözümüzü tuttuğumuzu gösteren onlarca projeyi de hayata geçirmenin sevincini yaşıyoruz. Bu nedenle 100’üncü yılın bizim için anlamı daha büyük, daha misyoner. ‘100’üncü yılda, 100 gencimizin yanındayız’ projemiz ile fark yaratmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. 100’üncü yılımız kutlu olsun.

Aveon Global Sigorta İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve CMO’su Emrah Yaşar:

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına yakışan bir enerji ve heyecanla projemizi tasarladık. Sadece biz veya gençler değil tüm acentelerimizi de bu heyecana ortak ettik. Gençler için gençlerle beraber projeler hayata geçiren Avoen Global Sigorta olarak gençlerimizin umutlarına ışık olmaya devam edeceğiz. Dünün çocukları, bugünün gençleri ve yarınlarımızın temsilcileri olan gençlerimiz ile ne kadar gurur duysak azdır. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu ve umutlu olsun.

Aveon Global Sigorta  Teknik ve Hasar Genel Müdür Yardımcısı Oya Yıldız:

Tasarladığımız her üründe gençler için yaratacağı faydayı ve kolaylığı öne çıkardık. Bugün gençlere özel sigorta ürünü olan tek sigorta şirketi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizin geleceklerine dokunmak, onlarla büyümek ve başarılarında katkımızın olması en büyük başarımız olacaktır. 100’üncü yılımız kutlu olsun.

Aveon Global Sigorta Sağlık ve Seyahat Sigortaları Genel Müdür Yardımcısı Nilgün Kardemir:

Gençlere özel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası olan Genç Aveon ve Erasmus Eğitim Sigortası’nı hayata geçiren, her konuda, Ata’mızın ‘gelecek sizlere emanettir’ dediği gençlerimizi öncelikleyen, yurt dışı eğitim burslarıyla destekleyen şirketimiz, 100’üncü yılın ruhuna uygun bu anlayışla Edirne’den Kars’a tüm gençlerimizle çalışmalarını sürdürecek ve aynı heyecanla, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında gururluyuz ve mutluyuz diyecektir. Çünkü Cumhuriyet yeni bir hayat ve gelecek demektir.

Aveon Global Sigorta IT ve Dijital Süreç Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Melek Yılmaz:

‘100’üncü yılda, 100 gencimizin yanındayız’ projemizi destekleyerek, onlarca insurtech girişimini gençlerle birlikte hayata geçiriyoruz. İş hayatının temel taşı olan dijitalleşmeyi, gençlerimizin yaratıcı yetenekleri ile şekillendirmeye de devam edeceğiz. Bu amacı gerçekleştirmek için birçok üniversite ve teknokentle iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugünün gençleri, sadece geleceğin liderleri olmakla kalmayacak, aynı zamanda ülkemizi daha da aydınlatacak teknolojik gelişmelerin öncüleri olacaklar. Onları kendi yerlerimize yetiştirmenin sorumluluğunu ve görevini taşıyoruz. Teknolojiyle aydınlanmış Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Aveon Global Sigorta Satış Genel Müdür Yardımcısı Handan Demir:

Tüm Türkiye’de yaygın bin 300’e varan acente ve brokerimiz ile beraber  ‘100’üncü yılda, 100 gencimizin yanındayız’ projemizin heyecanı içindeyiz. Gençlerimizi her noktada önemseyen bir şirket olarak Aveon Global Sigorta’nın farklı bir yeri olduğunun da bilinci içerisindeyiz. Sadece bu tür bayramlarla değil her zaman gençleri önceleyen şirket olarak bizler gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle yanlarında olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlu olsun.

Bu haber 733 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum