ASİAD,AVSAD,PASAD ve SAB, İTO Sigortacılık Meslek Komitesi seçimlerine ''Güç Birliği'' yaparak giriyor.

İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi seçimleri 9 Nisan'da gerçekleşecek

ASİAD,AVSAD,PASAD ve SAB, İTO Sigortacılık Meslek Komitesi seçimlerine ''Güç Birliği'' yaparak giriyor.
27 Mart 2018 - 08:59
İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi seçimleri 9 Nisan'da gerçekleşecek. Seçimler yaklaşırken sektörden herkesin umudu olan birlikte hareket etme eylemleri ön plana çıkmaya başladı. Bu süreçte İstanbul'da bulunan ve tabana hakim Sigorta Acente Dernekleri, ASİAD,AVSAD,PASAD ve SAB seçimlere ''Güç Birliği'' yaparak beraber girme kararı aldı.

Bu beraberlikte göze çarpan en güzel nokta ise şu oldu; Dernek başkanları amaçlarının başkanlık değil acentenin geleceğinin olduğunu göstererek Hüseyin DURU'nun başkan adayları olduğunu belirttiler.Böylelikle çokça tartışılan acaba bu birlikteliklerde başkanlık kavgası olacak mı söylentilerini de çürütmüş oldular.

Dönüşümlü başkanlığın söz konusu olup olmayacağını sorduğumuz dernek başkanları, bu soruya net cevap vererek; Bizim önceliğimiz acentelerin refaha kavuşmasıdır yani başkan adayımız Hüseyin DURU'dur ve Hüseyin bey seçildiği takdirde dönüşümlü başkanlık değil 4 yıl boyunca görevinde acentelerin geleceği için başkanlığını sürdürecektir, denildi.
Bu haber 313 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum