ANSADER'DEN SEKTÖRE DUYURULUR

Değerli Meslektaşlarımız; 05/07/2020 tarihinde vefat eden ve pandemi nedeni ile cenaze töreni düzenlenemediği için son yolculuğunda yanında olamadığımız değerli dernek yönetim kurulu başkanımız Mehmet

ANSADER'DEN SEKTÖRE DUYURULUR
18 Ağustos 2020 - 12:52
Değerli Meslektaşlarımız;

05/07/2020 tarihinde vefat eden ve pandemi nedeni ile cenaze töreni düzenlenemediği için son yolculuğunda yanında olamadığımız değerli dernek yönetim kurulu başkanımız Mehmet L. Tunga için 15/08/2020 tarihinde derneğimizce Cemile Sultan Korusu Sultan Köşk te anma töreni ve mevlit düzenlenmiştir.

Organizasyona katılım gösteren başta değerli Tunga ailesine, değerli SAİK başkanımız Levent KORKUT’ a , Saik üyesi Sn. Özgür YILMAZ’ a , ACENTELERİN SESİ PLATFORMUNA, TEKSADER’ e, ASİAD’ a , meslektaşlarımıza, sevenlerine, değerli Anadolu Sağlık Merkezine ve Carglass ailesine bu anlamlı günde yanımızda olarak bizlere kattıkları güç için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Değerli Mehmet L. Tunga bundan sonra derneğimizin onursal başkanı olarak anılacak ve kendisinin sahip olduğu erdemli değerler kurmuş olduğu derneğimizde sonsuza dek korunacaktır.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla.
ANSADER YÖNETİM KURULU
Bu haber 418 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum