ACENTELERİN SESİ EKİBİ AYLIK OLAĞAN TOPLANTISINI 14.11.2018 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ

Değerli Meslektaşlarımız, Acentelerin Sesi Ekibi olarak aylık olağan toplantımızı her zaman olduğu gibi yine Kandilli Cemile Sultan Tesislerinde düzenledik

ACENTELERİN SESİ EKİBİ AYLIK OLAĞAN TOPLANTISINI 14.11.2018 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ
15 Kasım 2018 - 14:40
Değerli Meslektaşlarımız,

Acentelerin Sesi Ekibi olarak aylık olağan toplantımızı her zaman olduğu gibi yine Kandilli Cemile Sultan Tesislerinde düzenledik.

Toplantıyı ekibimize yeni katılan meslektaşlarımızın da katılımı ile gerçekleştirmek bizler adına umut kaynağıydı.

Toplantıda öncelikle söz alan değerli Sektör meclisi üyelerimiz, İstanbul İl delegelerimiz ve Acente meslektaşlarımız mesleğimiz adına çözümler konusunda görüşlerini paylaştılar.



Beraberinde Acentelerin Sesi Ekibinin her bir üyesinin sorunlara çözümler üretmek ve en üst temsil Kurumumuz olan SAİK Yönetimine destek olunması için yapılması gereken çalışmalar ve izlenilecek yol haritası hakkında bilgi aktardılar.

Bu konuşmaların ardından toplantıya katılan Sigorta Acenteleri İcra Komitesi yedek üyesi Sayın Cem Cihan, SAİK yeni yönetiminin göreve geldiği günden bu yana geçen kısa sürede gerçekleştirdiği toplantılar, ziyaretler, alınan kararlar ile ilgili olarak katılan meslektaşlara detaylı bilgi aktarımında bulundu.

Konuşmaların ardından söz alan ekip üyesi Acenteler sorunlar, çözümleri ve gelecek dönemde yapılacak çalışmalar hakkında görüş ve önerilerini paylaştılar.

Katılan meslektaşlarımızla beraber yapılan verimli bu toplantı finalinde “Sigorta Acenten Anında Yanında” sloganlı afişleriyle birlikte fotoğraf çekilerek toplumsal mesajımızı da verdik…

Bilgilerinize sunuyoruz.

Saygılarımızla
ACENTELERİN SESİ EKİBİ
Bu haber 354 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum