İbrahim DÜZENLİ'den çağrı

Değerli Meslektaşlarım

Değerli Meslektaşlarım.

Biz bundan önce olduğu gibi şimdide tüm seçim çalışmalarımızı ahlaki değerlerimize bağlı olarak, saygı çizgisini bozmadan ve kimseye iftira atmadan yapmaktayız.

Sloganlarla insanların akıllarını karıştırmak yerine ve Hatta meslektaşlarımızın karşısına çıkan PTT gibi bir sorunu deşeleyip bu yaradan siyaset devşirmek yerine göstermemiz gereken tepkiyi ve aksiyonu gösteriyoruz. Bunuda şov amaçlı yapmıyoruz.


Maalesef bazı konuları ifade etmemiz gerekiyor. Hakkımızda sosyal medyada ANSAD'ın Sadece bir kişiye taraflı şekilde destek olduğu gibi saçma ve asılsız paylaşımlar yapılmaktadır.

Öncelikle bundan önceki ATSO meslek komitesinde Görev yapmış meslektaşlarımız dan da, ANSAD yönetim kurulunda görev yapan kişiler bulunmakta idi. Şu an beyaz liste ismi altında hareket eden kıymetli arkadaşlarımdan da hem ANSAD yönetiminde hem de ATSO meslek komitesinde aynı anda görev yapmış kişiler mevcuttu. Hem tüm kurumların birlikte hareket etmesini dileyip, hem de Bunun aksine Kara Propaganda yapılmasını kınıyorum. Insanların demokrasi ve adalet kavramını kendi işlerine geldiği şekilde yorumlaması son derece utanç vericidir.

Ayrıca yine bir kısım meslektaşımızın ekibimiz için abileri tarafından yönetilen veya güdümlü yönetim altında olan insanlar ve tek kişilik yönetim ifadeleri ile yaptıkları yakıştırmalar son derece çirkindir. Kaldı ki bizim ekibimize bunu söyleyen kişilerin, ANSAD'ın TÜSAF'ın resmi temsilcisi olmasına rağmen, ANSAD dan habersiz olarak Antalya ya gelen TÜSAF başkanı ile ATSO seçimleri öncesinde toplantı yapması ve listeler oluşturması tam anlamıyla çelişkidir, Maniplasyondur ve Hedef saptırmadır. Biz ekibimizde yükseltmek istediğimiz kişileri bizim temsilcimiz olarak görmekte ve onların aracılığı ile görüşlerimizi her zaman en üst makamlara rahatlıkla iletmekteyiz. Bazılarının maksatlı olarak güdüm olarak görmek istediğine biz yönetim stratejisi demekte ve sonuçlarını meslektaşlarımız lehine almaktayız.

Bizim yaptığımız çalışmalara Güdüm, kendi yaptıklarına ise öngörüm diyen zihniyeti eshefle kınıyorum.

Bir seçim gelir bir seçim gider. Fakat; Baki Olan Bizler ve mesleğimiz olacak. Şuan karşımızdaki sorunlarla unutmayınız ki seçim Sonrasında da bizler, yani Sigorta Acenteleri gene baş başa kalacağız.

Mesleğimiz ve şehrimiz adına kazandığımız değerleri popülist seçim söylemleriyle rencide edip, etki alanını azaltmak yerine, herkesi bu değerlere sahip çıkmaya davet ediyorum.