7. yılında TEKİZ Dergimizden Merhaba;

7. yılında TEKİZ Dergimizden Merhaba; Süreli yayınlarda devamlılık ve istikrar, en önemli hususlardandır. Süreli yayınların bilgilendirici bir niteliği olması, bu hususların önemini daha da arttırmaktadır.

TEKSADER olarak 7. Yılımıza 7. Dergi sayımızla merhaba demenin sevinci içerisinde, sigorta sektörünün farklı alanlarından farklı bilgilendirici çalışma ile karşınızdayız. Merak ettiğiniz nice soru dolanıp durur, hatta bazısı çöreklenir, yanıtını buluncaya kadar da orada kalır.
TEKİZ, 7. Sayısı ile kafanızdaki bu sorulara yanıtlar vermeye çalışacak. Yaşadıkça bilgi ve tecrübe ediniyoruz. En iyisi kendini ifade etmek, kendi içine kapanmamak, sıradanlaşmamak, sessizleşmemek.

Peki; ne olacak bunca yaşanmışlık, gözlem, tecrübe, orijinal fikir ve düşünce, bilgi? Bu noktada imdada yetişiyor “yazı yazmak” adeta bir CAN SİMİDİ. İşte TEKİZ bunun için var… • Veciz ifade ile “söz uçar yazı kalır” yazmak kalıcı izler bırakmaktır. • Yazı tarihe düşülmüş nottur, kayıttır, anın fotoğrafıdır.
• Yazı zaman ve zemin ötesindeki muhataplarımızla bizi buluşturur, ötelerdeki gönülleri birbirine bağlar, zaman ve zemin ôtesi dostluklar kurar, sevgi ve muhabbet bağları oluşturur. • Yazı, muhatabından önce yazanı da eğitir.
• Yazmayan unutur, unutan unuttuğunu da unutur, unutandan korkulur. İşte TEKİZ’ de yazılanlar can simidimiz olacak.

Okuyacağız, anlatacağız, tartışacağız ve bu vesileyle unutmayacak ve unutulmayacağız. Çünkü bizler TEKSADER – Tekli Allianz Sigorta Acenteleriyiz.
TEŞEKKÜR, Yazımın sonuna gelirken, affınıza sığınarak yine son bölümü teşekkürlere ayırdım. Biz acentelere her türlü Destekleri ve Dergimizdeki yazı katkıları için; Başta her türlü desteği her daim bizlere veren başta Allianz Sigorta AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sn. Tolga Gürkan ve Allianz Sigorta AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Arif Aytekin olmak üzere tüm ALLIANZ yönetimi ve çalışanlarına, 5684 sayılı yasanın teşekkül etmesi ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında acentelerin her daim yanında duran TOBB Başkanı Sn.Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB yönetimine, Risk değerlendirmesine esas bilgileri toplamak ve bu bilgilerin sigorta, reasürans ve sigortacılık faaliyetinde bulunan emeklilik şirketleri ile T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın belirlediği kişilerle paylaşılmasını sağlamak amacıyla kurulan Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Merkez Müdürü ve İcra Komitesi Başkanı Sn. Murat Hakseven ve SBM yönetimine, Türk sigorta sektörünün ilk ve tek uluslararası eğitim ve araştırma merkezi olan TSEV - Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı Müdürü Sn. Mehmet Kalkavan ve TSEV yönetimine, Sigorta ettiren veya sigorta sözleşmesinden menfaat sağlayan kişiler ile, riski üstlenen taraf arasında sigorta sözleşmesinden doğan uyuşmazlıkların çözümü amacıyla kurulan Sigorta Tahkim Komisyonu Müdürü Sn. İbrahim Taşbaşı ve komisyon üyelerine, Kendi alanlarında deneyim ve bilgilerini dergimizde siz değerli okuyucularımızla paylaşan yazarlarımıza,

Son olarak bu sayımızda yine, dergimizin tanıtımı için gayret sarf eden meslektaşlarımıza; TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kalın sağlıcakla..
http://www.teksader.com/wp-content/uploads/2022/02/TEKIZ-7.202112.pdf